STILL Productions

. Studio .


Welkom in de studio
 

De volledig houten studio is ontworpen om je direct thuis te voelen door de huiselijke sfeer met lekkere banken, grote ramen met veel daglicht, tuin met meerdere terrassen, vuurplaats en relaxstoelen. De hardware, software en microfoons zijn gekozen voor de best mogelijke opnamekwaliteit en meest efficiënte workflow.

De liveruimte biedt geweldige akoestische eigenschappen en veel bewegingsruimte, geoptimaliseerd door traditionele akoestische behandeling en een heuse bibliotheek. Dit maakt de studio veelzijdig in karakter. Van compleet 'droog' en gefocusseerd in de vocal booth tot ruimtelijk en fris in de grote live ruimte.

Opnemen met Universal Audio Apollo interfaces icm de Townsend Sphere L22 microfoon. Deze maakt het mogelijk om tijdens én ná de opname de best klinkende vintage/klassieke of moderne microfoon te selecteren voor jouw stem en instrumenten. De studio beschikt over een ruime vocal booth voor het maken van compleet 'droge' opnames

De bibliotheek heeft en warm en diffuus karakter waarmee deze ruimte zeer geschikt is voor het opnemen van zang, akoestische gitaren en solo instrumenten. De bank in de bibliotheek is de plaats waar je lekker kunt meeluisteren en kijken wat er gebeurt tijdens het opnemen, bewerken en mixen van de muziek.

16 sporen simultaan opnemen met Universal Audio Apollo interfaces met Unison preamps, UA plugins, Neve summing, tape saturation, hoogwaardige AD/DA conversie en als belangrijkste de zeer muzikale sound. Deze hard- en software staan in kwaliteit en workflow aan de top van de audiowereld door het beste uit de analoge en digitale werelden te selecteren en samen te laten werken. Diverse hoge kwaliteit koptelefoons zijn beschikbaar en er kunnen maximaal zes afzonderlijke koptelefoonmixes gebruikt worden.

c

Voor een kleine meerprijs is het mogelijk te overnachten in de studio!

De badkamer is ruim, schoon, verwarmd en heeft
een goede douche.

Ook eten en drinken kan bijgeboekt worden.
Ontbijten, lunchen en dineren kan binnen en buiten.

 

Vriendelijkheid, warmte en toewijding aan jou en het eindresultaat.
Mogelijkheid om even een stukje te wandelen en een potje tafeltennis of darts te spelen.
De beste performance kun je alleen geven als je ontspannen en op je gemak bent.

Aanbieding: Opname lang weekend

Prijs € 750,- ex. btw (€ 907,50 incl. btw)