. Privé workshop maak je eigen mantra .

 
Privé workshop maak je eigen mantra
Hoe persoonlijker je durft te worden, hoe meer heling je zal ontvangen.
Je leert het deel van jezelf aan te spreken dat zich voordoet als iets anders, maar in werkelijkheid onderdeel van jou is.
Door hiermee vertrouwd te raken kun je op een gecontroleerde manier jezelf open stellen voor alles wat je in werkelijkheid bent.
Ik help je tijdens de workshop om uit de illusie van angst en duisternis te komen en de realiteit van liefde en eenheid te ervaren.
Na de workshop gebruik je jouw mantra om steeds vaker, makkelijker en langer uit de illusie van angst en duisternis te stappen en steeds vaker, langer en makkelijker in de realiteit van liefde en eenheid te leven.
(Hoe) werkt het?
Alle vormen van heling zijn afhankelijk van met hoeveel aandacht de heling wordt gegeven en met hoeveel aandacht je de heling kunt ontvangen.
Maar dat is nog maar het begin, want vrijwel iedereen die een heling heeft ontvangen ervaart dat de werking van de heling vrij snel weer lijkt te verdwijnen. Om de heling blijvend te laten zijn, is het van belang dat je met enige regelmaat weer aandacht geeft aan de heling die je hebt ontvangen. Praktisch gezien betekent dit dat je “zelf iets moet doen”, omdat jij de enige bent die de aandacht kan vestigen op wat jij belangrijk vindt.
De enorme moeilijkheid zit hem erin dat in onze wereld zo’n beetje alles en iedereen om aandacht vraagt, zo niet schreeuwt.
Deze vorm van heling heeft een blijvende werking, omdat je niet geheeld wordt, maar onder begeleiding jezelf heelt. Je kunt jezelf meerdere keren per dag gedurende korte perioden afsluiten voor de buitenwereld en al je aandacht aan jezelf geven. Sluit je ogen, leg je handen op je lichaam, zet een koptelefoon op met jouw mantra en je hebt direct alle aandacht op jezelf gericht. Je eigen aangename stemgeluid houdt je aandacht vast en begeleid je keer op keer naar jouw persoonlijke ervaring van liefde en eenheid.
Als je angstig en/of gespannen bent, of gewoon wat langer nodig hebt om te wennen aan een nieuwe omgeving, dan is dat geen enkel probleem.
Om je te helpen ontspannen kan ik sound healing, Reiki en/of massage toepassen.
Aan het einde van de workshop vertrek je met een ruwe versie van jouw opname. (Als je wil blijven voor het bewerken kun je direct het eindresultaat mee naar huis nemen en is onderstaande niet van toepassing)
Ik ga vervolgens aan het werk om jouw opgenomen mantra zo mooi mogelijk te laten klinken.
Het eindresultaat ontvang je binnen een week naar de workshop.
De kosten bedragen € 258,- inclusief btw

Programma

Jouw persoonlijke mantra wordt opgenomen in onze professionele opname studio en praktijkruimte.
Ik ontvang je met een kopje thee, koffie of fris en laat je de opname studio en praktijkruimte zien terwijl we kennis maken.

Aan de hand van de kennismaking start ik met een behandeling om lekker te ontspannen en je langzamerhand meer in contact met jezelf te laten komen. Dit kan een reiki behandeling, sound healing, massage of combinatie zijn, afhankelijk van wat nodig is of wat jij als ontspannend ervaart.

Als je lekker relaxed bent, krijg je een lekker hapje en nog een drankje naar keuze en gaan we bezig met de voorbereiding van de workshop. Hier ga je voor het eerst zelf aan het werk, waarbij ik je constant begeleid. Het doel is een mantra uit te schrijven die jouw zo diep mogelijk in je wezen raakt en je van daaruit laat helen

De workshop zelf duurt 3 uur,
Het bewerken van de opname duurt ongeveer twee uur.
Als je het leuk vind kunnen we het bewerken direct na de opname doen.

Je kunt dan zelf je mening geven en aangeven wat je mooi vindt.
 
Wie en waar
Mijn naam is Pepijn Reinink en ik ben geboren op 24 juni 1985.
Vanaf jonge leeftijd had ik sterk het gevoel dat ik mij bevond in een vreemde wereld tussen nog vreemdere mensen. Ik had gelukkig wel het aanpassingsvermogen om mee te kunnen doen met wat van mij verwacht werd, maar het ging altijd onder sterk innerlijk protest. Steeds als ik mijn gevoel en mijn ideeën deelde, merkte ik dat mensen geen idee hadden waar ik het over had of zelfs bang waren voor wat ik te zeggen had.

Pas na een zeer diepe en persoonlijke ervaring realiseerde ik mij dat wat ik in de buitenwereld ervaarde in werkelijkheid van binnenuit kwam. Deze ervaring was het begin van een geweldige ontdekkingsreis die steeds leuker werd naarmate ik meer begreep en steeds meer controle over mijn eigen leven kreeg. Steeds makkelijker kwamen al mijn dromen uit.

De meest van mijn persoonlijke dromen zijn inmiddels uitgekomen en daarom richt ik mij nu steeds meer op de grootste droom: een wereld met eindeloos veel variatie en een collectief bewustzijn dat al die variatie uit eenheid voortkomt.

In een heerlijke landelijke omgeving dichtbij Hoogeveen woon ik samen met mijn vrouw en onze 3 katten in een jaren 30 woning. Op ons erf hebben we een grote Zweedse blokhut gebouwd (zie foto hieronder) waarin we een muziek studio en praktijkruimte hebben gemaakt. De blokhut is van alle gemakken voorzien, zoals een keuken, douche, toilet, slaapkamers, een heuse bibliotheek en voldoende bergruimte,

De workshop kan ingepland worden op iedere dag van de week. Stuur een e-mail of (WhatsApp) bericht 06 251 02 431 om een afspraak in te plannen.

 

Maak je eigen mantra

 

Meer informatie

 

Velden met een * zijn verplicht