STILL Productions

. Contact .

 
 
 

Producer en audio engineer

Artiesten,

Voel je vrij. Wees creatief.
Ik ben van jongs af aan auditief ingesteld en geïnteresseerd in geluid en muziek.
Zelf ben ik drummer en in 2006 ben ik begonnen met het opnemen en mixen van bands en soloartiesten, zowel live als in de studio.

Na zo ervaring op te hebben gedaan, hebben we in 2016 besloten zelf een professionele en moderne studio te bouwen en in te richten. Hierbij was van absoluut belang dat we een ruime live ruimte zouden creëren voor het opnemen van live gespeelde instrumenten.

Daarnaast wilden we dat de artiesten zich thuis zouden voelen en van alle gemakken voorzien zouden zijn. Een ruime badkamer, keuken en voldoende slaapplaatsen zijn beschikbaar om te zorgen voor een aangenaam verblijf, waardoor alle aandacht en energie gericht zijn op het creatieve proces.

Ik zorg ervoor dat we zo veel mogelijk tijd spenderen aan het produceren en opnemen. Hierbij worden we geholpen door de nieuwste en meest professionele hard- en software van Universal audio.

Naast de mogelijkheid voor het maken van live opnames, beschikt de studio over een breed spectrum aan digitale instrumenten, en plugins.


Pepijn Reinink

 
 
 

De studio geeft mogelijkheid tot het opnemen van meerdere instrumenten en de lead zang tegelijk. Deze manier van opnemen bespaart tijd en zorgt ook voor de juiste samenhang en flow in de opname. Als goed geoefende artiesten is het op deze manier mogelijk om zonder verlies van kwaliteit, een grote hoeveelheid nummers in korte tijd op te nemen. Na de one take opname kunnen we zo ver gaan als we willen om elementen toe te voegen, opnieuw in te spelen en te bewerken.

Mix maken

Kom je in onze studio muziek opnemen, dan is het mixen inbegrepen in het pakket. Je kunt ook tracks aanbieden om deze te laten mixen tot een product dat klaar is voor mastering. Mixen doe ik geheel 'in the box' en maak ik gebruik van de meest hoogwaardige en moderne software en plugins van voornamelijk Universal Audio.

Zang of spraak opname

In de studio hebben we een ruime vocal booth gebouwd voor het opnemen van zang en spraak. In deze 'droge ruimte' maken we gebruik van de hoogwaardige nieuwe microfoontechnieken ontwikkeld door Townsend Labs in samenwerking met Universal Audio. Dit houdt in dat je stem puur wordt opgenomen en we op ieder moment kunnen kiezen voor één van de vele klassieke en moderne microfoons. Daarnaast zijn er allerlei reverbs en andere effecten beschikbaar om je stem zo mooi en smaakvol mogelijk te laten klinken op de opname.

Het gebruik van de vocal booth met microfoon is per uur, dagdeel of volle dag te boeken en ik ben beschikbaar om alle technische zaken te verzorgen. Jij kunt je volledig focussen op je zang of spraak.

Opname losse tracks

De studio is te boeken voor het opnemen van tracks in de live ruimte. Ik ben beschikbaar om de technische zaken te verzorgen en je te helpen of ondersteunen waar gevraagd. Een divers scala aan microfoons is beschikbaar om de sound te vinden waar je naar op zoek bent. Ik denk graag mee met het maken van opstellingen en het toevoegen van creatieve ideeën voor een unieke of juist zeer precieze sound

Uitnodigen sessie muzikanten

Wil je bepaalde instrumenten laten inspelen door een ervaren muzikant, of wil je samen met andere muzikanten jammen of ideeën uitwerken? Geef per mail of telefonisch aan wat je graag zou willen en ik ga kijken in hoeverre dit te realiseren is.

Een liedje inzingen

Wil je graag een liedje inzingen op basis van een karaoke versie van een bestaand liedje?
Dit is mogelijk, maar dit mag natuurlijk dan alleen in privésfeer afgespeeld worden.

Gezamenlijke productie

Je hebt ideeën, stukken muziek of demo's, maar nog geen complete composities.
Tegen gereduceerd tarief kunnen we een samenwerking aangaan voor het componeren en produceren van je ideeën. Een samenwerking voor langere tijd is dan natuurlijk van belang. Om te zien of er een goede klik is op persoonlijk en creatief gebied, nodig ik je uit om vrijblijvend naar de studio te komen voor kennismaking en uitwisseling van ideeën. Naar aanleiding hiervan maken we eventuele verdere afspraken of doe ik suggesties om je verder te helpen met wat bij je past.